• company
  • products
  • service

Tékstil - Sundries - Éléktrik - Industri

EC mangrupikeun perusahaan terkemuka anu ngiringan jaminan kualitas sareng manajemén ranté suplai. Teu aya tantangan anu hébat teuing!

EC

Tentang Kami

Tim kontrol kualitas kami ngajamin kualitas, kaamanan, sareng patuh sadaya produk dina ranté pasokan anjeun. Pencét di dieu pikeun ningali kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun!
Kami sanés umum, tapi pendekatan staffing kami mastikeun kamampuan téknis khusus kategori pikeun sagala jinis produk anjeun.
Kami salawasna mutahirkeun waktos sadaya industri sareng berita perusahaan pangénggalna pikeun konsumén sareng mitra kami. Punten kersa ngotéktak!
EC parantos diakréditasi pikeun nyumponan kalolobaan sarat pangaturan pikeun mérek global anjeun. Penting pisan pikeun pasangan QC pikeun mastikeun kualifikasi ieu.

Service kami

Pamariksaan

Consumer Goods

Barang konsumén

Salaku pamariksaan, penilaian, pangujian sareng badan sertifikasi anu diakuan sacara internasional, kami bakal masihan anjeun jasa pamariksaan barang konsumén. Anjeun tiasa ngadaptar pikeun jasa pamariksaan produk EC dina sababaraha tahap prosés manufaktur produk, ti ​​desain produk dugi ka pangiriman.

Industrial Products

Produk Industri

Pamariksaan mangrupikeun bagian anu penting dina pangendali kualitas. Kami bakal nyayogikeun jasa komprehensif pikeun produk dina sadaya tahapan ranté pasokan sadayana, ngabantosan anjeun dina ngendalikeun kualitas produk dina tahapan anu béda dina prosés produksi sareng sacara efektif nyegah masalah kualitas sareng produk anjeun.

Palanggan

  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner