ec-about-us

Profil Perusahaan

Didirikeun taun 2017

EC mangrupikeun organisasi pamariksaan kualitas produk pihak katilu di Cina, didirikeun taun 2017, kalayan anggota konci ti perusahaan dagang anu terkenal di dunya sareng perusahaan inspeksi pihak katilu, kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina téknologi kualitas, dalit sareng téknologi kualitas tina sababaraha produk dina perdagangan internasional sareng standar industri sababaraha nagara sareng daérah, salaku organisasi pamariksaan bermutu tinggi, perusahaan ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun nasabah ku agénsi pamariksaan kualitas luhur, perusahaan ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun nasabah kalayan pamariksaan produk anu kualitas luhur, uji coba , évaluasi pabrik, jasa konsultasi sareng kustomisasi. Kisaran produk urang kalebet tékstil, bahan kadaharan, éléktronika, mesin, produk tatanén sareng pangan, produk industri, mineral, jst.

Sinyalna Jasa

Sadaya daérah Cina
Asia Tenggara (Pilipina, Malaysia, Singapura, Vietnam, Thailand)
Asia Kidul (India, Bangladés)
Daérah Asia Kalér-wétan (Koréa, Jepang)
Daérah Éropa (Inggris, Perancis, Jérman, Finlandia, Italia, Portugal, Norwegia)
Wilayah Amérika Kalér (AS, Kanada)
Amérika Kidul (Chili, Brazil)
Wewengkon Afrika (Mesir)

world-map1
advantage2

Mangpaat Jasa Urang

Sikep kerja anu jujur ​​sareng adil, inspektur profesional pikeun ngirangan résiko nampi produk anu rusak pikeun anjeun.
Mastikeun barang-barang anjeun sasuai sareng peraturan kaamanan wajib sareng non-wajib wajib domestik sareng internasional.
Alat uji anu sampurna, jasa anu sampurna mangrupikeun jaminan kapercayaan anjeun.
Berorientasi pelanggan, fungsi fleksibel, pikeun kéngingkeun langkung seueur waktos sareng rohangan pikeun anjeun.
Harga anu wajar, ngirangan pamariksaan anjeun nyalira ngeunaan barang-barang anu diperyogikeun pikeun biaya perjalanan sareng biaya-biaya anu sanés.
Susunan anu fleksibel, 3-5 dinten damel sateuacana