Inok

Jasa penilaian pabrik tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi panyadia anu pas pikeun anjeun, nempatkeun yayasan anu pikaresepeun pikeun mastikeun kualitas produk anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngajaga kapentingan mérek anjeun. Pikeun pamilik mérek sareng pembeli multinasional, penting pisan milih pemasok anu tiasa dibandingkeun sareng sarat mérek anjeun nyalira. Suplier anu saé peryogi duanana kamampuan pikeun minuhan produksi sareng sarat kualitas anjeun sareng kamampuan pikeun nyandak tanggung jawab sosial anu diperlukeun dina lingkungan anu tanggung jawab sosial anu beuki canggih.

EC kéngingkeun kualifikasi sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng pamasok ngalangkungan review situs dina dokumén anyar, sareng ngaevaluasi kaayaan mendasar legitimasi, struktur organisasi, tanaga kerja, mesin sareng alat, kapasitas produksi sareng kontrol kualitas internal pikeun mastikeun penilaian anu komprehensif ngeunaan panyadia dina hal kasalametan, kualitas, tingkah laku, kapasitas produksi sareng kaayaan pangiriman sateuacan nempatkeun pesenan, supados mastikeun kabiasaan pengadaan usaha normal Pikeun mastikeun kalakuan usaha tina pengadaan bisnis.

Jasa penilaian pabrik kami kalebet, sapertos kieu:
Panilitian téhnis pabrik
Penilaian Lingkungan Pabrik

Penilaian Tanggung jawab Sosial
Kontrol produksi pabrik
Ngawangun kaamanan sareng penilaian struktural