Barang konsumén

Milarian ku: Sadayana
  • Garment Inspection

    Pamariksaan garmen

    Kusabab béda bentuk dasarna, ragam, tujuan, metode produksi sareng bahan baku papakean, rupi-rupi papakéan ogé nunjukkeun desain sareng ciri anu beragam. Rupa-rupa pakean ogé ngagaduhan prosedur sareng téknik inspeksi anu béda, fokus dinten ieu nyaéta pikeun ngabagi jubah sareng metode pamariksaan panci, mudah-mudahan tiasa janten manpaat.

  • Textile Inspection

    Inspéksi Tekstil

    Salami aya produk aya masalah kualitas (nyaéta, ku hartos hiji atanapi sababaraha ciri), masalah kualitas meryogikeun pamariksaan; kabutuhan pikeun pamariksaan meryogikeun prosedur anu ditetepkeun (dina tékstil mangrupikeun anu disebut standar metodologis). 

  • Toy Inspection

    Pamariksaan Kaulinan

    Dahareun sareng papakéan barudak parantos sering diperhatoskeun ku sepuh, khususna cocooan anu aya hubunganana sareng barudak ogé penting pikeun barudak maén unggal dinten. Teras aya masalah kualitas cocooan, anu ku sadayana diperhatoskeun ku sadayana kusabab aranjeunna hoyong murangkalihna ngagaduhan aksés ka cocooan anu mumpuni, janten tanaga kualitas QC ogé ngagaduhan kawajiban anu penting pisan pikeun masing-masing produk cocooan meryogikeun kadali kualitas luhur, kaulinan anu mumpuni dikirim ngalangkungan ka sadaya murangkalih.

  • Small electrical appliance inspection

    Pamariksaan listrik leutik

    Carger tunduk kana sababaraha jinis pamariksaan, sapertos penampilan, struktur, panyiri, kinerja utama, kaamanan, adaptasi kakuatan, kasaluyuan éléktromagnétik, jst.

  • Inflatable toys inspection

    Inspeksi cocooan Tiup

    Dolanan mangrupikeun sahabat anu hadé salami tumuh barudak. Aya seueur jinis cocooan: cocooan plush, cocooan éléktronik, cocooan tiup, cocooan palastik sareng seueur deui. Jumlah nagara anu ningkat parantos ngagagas undang-undang sareng peraturan anu aya hubunganana pikeun ngajaga kamampuan séhat barudak.

  • Textile inspection

    Pamariksaan tékstil

    Saatos lambaran negosiasi bisnis dileupaskeun, diajar ngeunaan waktos manufaktur / kamajuan sareng nyayogikeun tanggal sareng waktos kanggo pamariksaan.

  • Consumer goods

    Barang konsumén

    Naha anjeun produser, importir atanapi éksportir, Urang kedah mastikeun kualitas produk anjeun sapanjang ranté pasokan, anu kéngingkeun kapercayaan konsumén kalayan kualitas mangrupikeun konci na.