Ngamuat S

Loading Inspection

Seueur masalah anu timbul pakait sareng beban kontainer kalebet ngagentos produk, tumpukan goréng hasilna ningkat biaya kumargi karusakan produk sareng kartonna. Salaku tambahan, wadah sok dipendakan ngagaduhan karusakan, kapang, kabocoran, sareng kai buruk, anu tiasa mangaruhan integritas produk anjeun nalika pangiriman.

Pamariksaan pemuatan profesional bakal ngirangan seueur masalah ieu pikeun mastikeun prosés pangiriman bébas kejutan-gratis. Pamariksaan sapertos kitu dilakukeun kusabab sababaraha alesan. 

Pamariksaan awal wadah parantos réngsé sateuacan dimuat kanggo kaayaan sapertos beueus, karusakan, kapang, sareng anu sanésna. Nalika dimuat parantos dilakukeun, staf kami sacara acak mariksa produk, labél, kaayaan bungkus, sareng karton kiriman, pikeun mastikeun jumlah, gaya, sareng anu sanés sakumaha anu diperyogikeun.