Warta Perusahaan

  • Tanggung jawab Padamelan ngeunaan Inspéktur Kualitas

    Aliran Kerja Awal 1. Kolega dina perjalanan bisnis kedah ngontak pabrik sahenteuna hiji dinten sateuacan angkat kanggo nyingkahan kaayaan yén teu aya barang anu kedah diperiksa atanapi jalma anu ngurus teu aya dina fakto ...
    Maca deui
  • Ngeunaan Pentingna Pemeriksaan Kualitas dina Dagang!

    Pamariksaan kualitas ngarujuk kana pangukuran hiji atanapi langkung atribut kualitas produk nganggo cara atanapi metode, teras ngabandingkeun hasil pangukuran sareng standar kualitas produk anu parantos ditangtoskeun, sareng akhirna ...
    Maca deui
  • Pentingna Pemeriksaan Kualitas pikeun Produk Perusahaan!

    Produksi kurang inspeksi kualitas ibarat leumpang dina buta, sabab dimungkinkeun pikeun nangkep kaayaan ngeunaan prosés produksi, sareng kontrol sareng pangaturan anu perlu sareng épéktip moal dilaksanakeun nalika pro ...
    Maca deui
  • Naha anjeun peryogi jasa pamariksaan?

    1. jasa pamariksaan produk 'anu disayogikeun ku Perusahaan kami (jasa pamariksaan) Dina pamekaran sareng produksi produk, anjeun kedah dipercaya ku pamariksaan independen pihak katilu pikeun pamariksaan kargo pikeun mastikeun yén unggal tahapan produksi cocog sareng ...
    Maca deui
  • Pamariksaan di Asia Tenggara

    Asia Tenggara ngagaduhan lokasi geografis anu nguntungkeun. Éta jalan silang anu ngahubungkeun Asia, Oséania, Samudra Pasipik sareng Samudra Hindia. Éta ogé jalur laut anu pang pondokna sareng jalur anu teu tiasa dilawan ti Asia Timur Laut ka Éropa sareng Afrika. Dina waktos anu sasarengan, éta ...
    Maca deui
  • Kawijakan kerja inspektur EC

    Salaku lembaga inspeksi pihak katilu anu propésional, penting pikeun nuturkeun sababaraha aturan pamariksaan. Kusabab kitu EC ayeuna bakal nyayogikeun anjeun tip ieu. Detilna sapertos kieu: 1. Pariksa urutan pikeun terang barang naon anu kedah diperiksa sareng naon aspek utama anu kedah diémutan. 2. Upami th ...
    Maca deui
  • Naon kalungguhan EC dina pamariksaan pihak katilu?

    Kalayan pentingna ningkat kana kasadaran kualitas mérek, beuki seueur mérek resep mendakan perusahaan pamariksaan kualitas pihak katilu anu dipercaya pikeun dipercayakeun aranjeunna ku pamariksaan kualitas produk outsourcing na, ogé kadali kualitas produkna. Dina henteu bias ...
    Maca deui