ec-about-us

Tentang Kami

EC

Kami utamina tiasa nyayogikeun jasa jaminan kualitas pihak-katilu profesional panghadéna. Jasa kalapa kami kaasup pamariksaan, Inok pabrik, pangawasan loading, tés, tarjamahan, latihan, jeung jasa ngaropéa séjén. Kami komitmen pikeun dijantenkeun toko mandeg pikeun nyumponan sadaya kabutuhan dina ranté suplai anjeun di Asia.

Anggota tim senior kami kantos damel di panyayogi pihak ka-3 anu terkenal sareng perusahaan dagang ageung sareng parantos akumulasi pangalaman anu euyeub dina rupa-rupa jaminan kualitas sareng manajemén ranté suplai. Kami ahli dina industri, dina standar téknis, sareng ngabantosan konsumén urang suksés. Pasihan kami nelepon pikeun milarian terang kumaha carana.

Tujuan Kami

Pikeun nyayogikeun layanan anu saé di kelas pikeun minuhan sareng ngaleuwihan harepan anjeun!

Visi Perusahaan

Pikeun nyiptakeun platform jasa pihak katilu anu paling dikenal di dunya.

Misi Inti

Pikeun ngabantuan palanggan urang suksés, ku cara ningkatkeun kauntungan, ngajagaan merek, sareng ningkatkeun kapuasan pelanggan.

Pamariksaan Sareng Inok Pabrik

EC

Operator inspection dimension of machinig parts by vernier

Kami perusahaan jasa kualitas pihak ka 3. Ngaran mérek kami "Ngiringan Ucing". Kami ahli dina pamariksaan, loading pangawasan, audit pabrik. Sababaraha anggota tim kami gaduh pangalaman euyeub langkung ti 25 taun dina industri jasa kualitas.
Kami parantos teras-terasan nuturkeun prinsip "customer-centric", sareng kami komitmen pikeun nyayogikeun sagala jinis solusi pikeun masalah kualitas, netepkeun layanan kualitas sa mutu pikeun klien kami!
Kami Ngiringan Ucing bakal nangtung di tukangeun anjeun, janten pasangan anu tiasa dipercaya anjeun!

Sumberdaya Beunghar

QC propésional ti sadayana penjuru nagara.
Tiasa ngatur QC inspektur gancang.

Palayanan Profesional

Tim propésional pikeun kualitas jasa.
Reputasi anu saé kalayan layanan kualitas luhur.

Waragad Turun pikeun Palanggan

Teu aya biaya perjalanan.
Ngurangan biaya pamariksaan ampir 50%.

♦ Biaya turun pikeun sisi anjeun! Henteu aya biaya perjalanan, sareng teu aya biaya tambahan di akhir minggu — Sadaya harga kalebet.
♦ Sababaraha anggota tim kami gaduh pangalaman anu langkung ageung langkung ti 25 taun dina industri jasa kualitas.
♦ Kami tiasa nyusun inspektur QC pikeun anjeun gancang bahkan dina waktos 12 jam, sareng pamariksaan tiasa diatur tepat waktos bahkan dina usum puncak.
♦ Jasa kami tiasa disayogikeun tepat waktos bahkan di daérah jauh.
♦ Nyandak kaunggulan téknologi internét, urang tiasa ngawas kaayaan pamariksaan dina situs sacara langsung sareng masihan tanggapan tepat waktos.
♦ Laporan pamariksaan tiasa dikintunkeun ka anjeun dina 24 jam saatos pamariksaan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit Tellus, luctus nek ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.