Pra-Produksi

Inspeksi Pra-Produksi (PPI) dilakukeun sateuacan prosés produksi dimimitian. Ieu jasa penting di mana anjeun ngalaman masalah sareng bahan baku anu dianggo dina produksi, nalika damel sareng supplier anyar, atanapi aya masalah dina ranté pasokan hulu pabrik. 

Tim QC kami bakal marios urutan babarengan sareng pamasok pikeun mastikeun yén aranjeunna aya dina halaman anu sami sareng anjeun ngeunaan harepan produk. Teras, urang mariksa sadaya bahan baku, komponén, sareng barang semi-bérés pikeun mastikeun yén cocog sareng spésifikasi produk anjeun sareng sayogi dina jumlah anu cekap pikeun minuhan jadwal produksi. Dimana aya masalah, urang tiasa ngabantosan panyadia dina ngarengsekeunana sateuacan produksi sareng kukituna ngirangan kajadian cacad atanapi kakirangan dina produk akhir. 

Kami komunikasi sareng anjeun ngeunaan hasil pamariksaan ku dinten damel salajengna supados anjeun tetep teu terang kana status pesenan anjeun. Dina acara suplai non-koperasi sareng resolusi masalah, kami langsung ngahubungi anjeun sareng detil pikeun ngalengkepan anjeun teras anjeun tiasa ngabahas perkawis panyumponan anjeun sateuacan hasil produksi.

Prosés

Pariksa sareng konpirmasi dokumén desain, urutan pameseran, jadwal produksi, sareng tanggal kiriman.
Mastikeun jumlah sareng kaayaan sadaya bahan baku, komponén, sareng produk semi-réngsé. 
Inok lini produksi pikeun mastikeun sumber anu cekap pikeun ngarengsekeun produksi.
Ngahasilkeun laporan kalebet gambar sadaya léngkah dina prosés IPI sasarengan sareng rekomendasi kami upami diperyogikeun.

Mangpaatna

https://www.ec-globalinspection.com/pre-production/

Verifikasi patuh kana urutan pameseran anjeun, spésifikasi, syarat pangaturan, gambar, sareng conto aslina. 
Idéntifikasi sateuacanna tina masalah kualitas poténsial atanapi résiko.
Ngabéréskeun masalah sateuacan aranjeunna janten teu tiasa diatur sareng mahal sapertos damel deui atanapi kagagalan proyék.
Nyingkahan résiko anu aya hubunganana sareng pangiriman produk anu teu cocog sareng pangunjung pelanggan sareng diskon.