Pra-Pangiriman

Inspeksi Pra-Produksi (PPI) dilakukeun sateuacan prosés produksi dimimitian. Ieu jasa penting di mana anjeun ngalaman masalah sareng bahan baku anu dianggo dina produksi, nalika damel sareng supplier anyar, atanapi aya masalah dina ranté pasokan hulu pabrik. 

Tim QC kami bakal marios urutan babarengan sareng pamasok pikeun mastikeun yén aranjeunna aya dina halaman anu sami sareng anjeun ngeunaan harepan produk. Teras, urang mariksa sadaya bahan baku, komponén, sareng barang semi-bérés pikeun mastikeun yén cocog sareng spésifikasi produk anjeun sareng sayogi dina jumlah anu cekap pikeun minuhan jadwal produksi. Dimana aya masalah, urang tiasa ngabantosan panyadia dina ngarengsekeun masalah ieu sateuacan produksi sareng kukituna ngirangan kajantenan cacat atanapi kakurangan dina produk akhir. 

Kami komunikasi sareng anjeun ngeunaan hasil pamariksaan ku dinten damel salajengna supados anjeun tetep teu terang kana status pesenan anjeun. Dina acara suplai non-koperasi sareng resolusi masalah, kami langsung ngahubungi anjeun sareng detil pikeun ngalengkepan anjeun teras anjeun tiasa ngabahas perkawis panyumponan anjeun sateuacan hasil produksi.

Prosés

Tim pamariksaan sumping ka pabrik kalayan alat sareng alat anu diperyogikeun.
Protokol inspeksi sareng ekspektasi ditinjau sareng disatujuan sareng manajemén pabrik. 
Kotak pangiriman dipilih sacara acak tina tumpukan éta, kalebet ti tengahna, sareng dikirimkeun ka daérah anu siap kanggo pamariksaan.
Pamariksaan komprehensif dilakukeun dina barang-barang anu dipilih pikeun mastikeun kasaluyuan sareng sadaya ciri produk anu disatujuan.
Hasilna dipasihkeun ka manajer pabrik sareng laporan Pamariksaan dikirim ka anjeun.

Mangpaatna

https://www.ec-globalinspection.com/pre-shipment/

Ngidinan anjeun pinuh terang naon anu dikirimkeun nyaéta naon anu anjeun ngarepkeun, pikeun nyingkahan kejutan anu mahal saat pangiriman.
Ngurangan biaya ku gaduh tim lokal dina panangan tibatan biaya perjalanan anu ditanggung nalika anjeun nyalira. 
Pastikeun sadaya dokumén pangaturan siap pikeun kiriman anjeun pikeun ngahindaran denda anu mahal nalika asup ka nagara tujuan akhir. 
Nyingkahan résiko sareng biaya anu aya hubunganana sareng pangiriman produk anu baku sareng pangunjung pelanggan sareng diskon.