Palayanan

world-map

Sinyalna Jasa

➢ Sadaya daérah china
➢ Asia Tenggara (filipina, Malaysia, Singapura, Vietnam, Thailand)
➢ Asia Kidul (India, Bangladés)
Region Daérah Asis Kalér-wétan (Koréa, Jepang)
Region Daérah Éropa (Inggris, Perancis, Jérman, Finlandia, Italia, Portugal, Norwegia)
Region Wilayah Amérika Kalér (AS, Kanada)
➢ Amérika Kidul (Chili, Brazil)
Region Daérah Afrika (Egypr)

Layanan nyertakeun 29 kategori utama

Clothing and home textiles

Pakean sareng tékstil bumi

Furniture and appliances

Jati sareng alat-alatna

Consumer goods

Barang konsumén

Hardware

Hardwarena

Foods

Kadaharan

Luggage and footwear

Koper sareng sapatu baju

Cosmetics

Kosmétik

Gifts and crafts

Kado sareng karajinan

Anjeun gaduh seueur pilihan panyadia pihak katilu pikeun digawekeun, sareng kami ngahargaan palanggan pikeun kapercayaan sareng kapercayaan ka kami. Kapercayaan ieu parantos dipikagaduh salaku tujuan anu penting pikeun ningali konsumén urang suksés. Nalika anjeun hasil, urang hasil!

Upami anjeun henteu acan damel sareng kami, urang ngajak anjeun ningali kami. Kami salawasna ngahargaan kasempetan pikeun ngabagi alesan seueur palanggan anu wareg kami parantos milih pikeun pasangan sareng kami pikeun kabutuhan jaminan kualitas.

Hardgoods

Hardgoods
Hardgoods nutupan rupa-rupa produk sareng umumna dianggap produk nyata anu dirancang pikeun awét. Ahli catagory kami mastikeun solusi kontrol kualitas anu pangsaéna pikeun produk anjeun. 

Lemes lemes
Softgoods biasana didamel tina bahan lemes, sapertos tékstil sareng kulit. Pangetahuan sareng pangalaman tim kami ngabantosan produk anjeun sasuai sareng standar pangaturan sareng pasar anu diperyogikeun. 

Softgoods
Food and Personal Care

Dahareun sareng Perawatan Pribadi
Dahareun sareng perawatan pribadi mangrupikeun katégori produk anu sénsitip pisan anu ngagaduhan penanganan khusus, bungkus, panyimpenan, sareng pangiriman. Kami mastikeun sareng ngawas kualitas sareng kaamanan anu anjeun peryogikeun.

Pangwangunan & Parabot
Bahan sareng alat pangwangunan peryogi pamariksaan rajin sareng verifikasi fungsi produk, ukuran, dokuméntasi téknis, tanda CE, sareng tés anu relevan dimana diperyogikeun.

Construction & Equipment
Electronics

Éléktronika
Émutan dina catagory th umum pikeun ngahasilkeun merek anu ageung sareng karuksakan kauangan. Kami ngabantosan produk anjeun pikeun minuhan standar pasar pikeun nyingkahan résiko ieu.