Dina-Produksi

Inspeksi Pra-Produksi (PPI) dilakukeun sateuacan prosés produksi dimimitian. Ieu jasa penting di mana anjeun ngalaman masalah sareng bahan baku anu dianggo dina produksi, nalika damel sareng supplier anyar, atanapi aya masalah dina ranté pasokan hulu pabrik. 

Tim QC kami bakal marios urutan babarengan sareng pamasok pikeun mastikeun yén aranjeunna aya dina halaman anu sami sareng anjeun ngeunaan harepan produk. Teras, urang mariksa sadaya bahan baku, komponén, sareng barang semi-bérés pikeun mastikeun yén cocog sareng spésifikasi produk anjeun sareng sayogi dina jumlah anu cekap pikeun minuhan jadwal produksi. Dimana aya masalah, urang tiasa ngabantosan panyadia dina ngarengsekeun masalah ieu sateuacan produksi sareng kukituna ngirangan kajantenan cacat atanapi kakurangan dina produk akhir. 

Kami komunikasi sareng anjeun ngeunaan hasil pamariksaan ku dinten damel salajengna supados anjeun tetep teu terang kana status pesenan anjeun. Dina acara suplai non-koperasi sareng resolusi masalah, kami langsung ngahubungi anjeun sareng detil pikeun ngalengkepan anjeun teras anjeun tiasa ngabahas perkawis panyumponan anjeun sateuacan hasil produksi.

Prosés

Tim pamariksaan sumping saatos produksi parantos dimimitian sareng netepkeun protokol inspeksi sareng panyadia.
Sakabéh prosés produksi dievaluasi sareng jadwal produksi diverifikasi. 
Sampel atanapi produk semi-réngsé sareng réngsé anjeun dipariksa pikeun sababaraha ciri.
Laporan dihasilkeun kalebet gambar sadaya léngkah dina prosés IPI sareng rekomendasi naon waé upami diperyogikeun.

Mangpaatna

https://www.ec-globalinspection.com/in-production/

Konpirmasi status proyék cocog sareng jadwal produksi anu disatujuan.
Pariksa yén patuh kana spésifikasi anjeun salami produksi. 
Mimiti ngadeteksi masalah kualitas.  
Resolusi masalah QC sateuacan produksi jauh teuing.
Nyingkahan résiko anu aya hubunganana sareng pangiriman produk anu baku sareng pangunjung pelanggan sareng diskon.