Kunaon EC?

Alesan pikeun digawe sareng EC

Anjeun gaduh seueur pilihan panyadia jasa ti pihak katilu pikeun dianggo. Kami ngahargaan palanggan pikeun iman sareng kapercayaan ka kami. Kami parantos kéngingkeun kapercayaan sapertos tujuan anu penting pikeun ngabantosan konsumén urang suksés. Nalika anjeun hasil, urang hasil!

Upami anjeun teu acan damel sareng kami, urang ngajak anjeun ningali kami. Kami salawasna ngahargaan kasempetan pikeun ngabagi alesan naha seueur palanggan anu wareg parantos milih pasangan sareng kami pikeun kabutuhan jaminan kualitas.

Naon Ngajantenkeun EC Béda

Pangalaman

Manajemén kami mangrupikeun tim senior QA / QC anu biasa damel di Li & Fung salami 20 taun. Aranjeunna gaduh pandangan anu lega kana sabab panyabab tina cacat kualitas sareng cara damel sareng pabrik dina ukuran koréksi sareng ngembangkeun solusi anu aya hubunganana dina prosés produksi.

Hasilna

Kaseueuran perusahaan inspeksi ngan ukur nyayogikeun hasil lulus / gagal / pending. Kawijakan kami langkung saé. Upami ruang lingkup cacat tiasa nyababkeun hasil anu henteu nyugemakeun, urang sacara proaktif damel sareng pabrik pikeun méréskeun masalah produksi sareng / atanapi ngarobih produk anu rusak pikeun ngajantenkeun standar anu diperyogikeun. Hasilna, anjeun henteu kéngingkeun gantung.

Patuh

Gawe sareng padamel Li & Fung, salah sahiji éksportir / impor panggedéna pikeun mérek global utama di dunya, parantos masihan tim kami wawasan khusus kana pamatuhan produk sareng manajemén produksi.

Palayanan

Béda sareng seueur pamaén anu langkung ageung dina bisnis QC, kami ngatur titik kontak pikeun sadaya kabutuhan layanan palanggan. Jalma ieu diajar bisnis, lini produk, sareng sarat QC anjeun. CSR anjeun janten pangacara anjeun di EC.

Proposisi Nilai Kami

Biaya handap
Kaseueuran padamelan urang dilakukeun dina harga anu rata, kalayan henteu aya biaya tambahan pikeun perjalanan, pesenan rurusuhan, atanapi padamelan akhir minggu.

Service gancang
Kami tiasa nyayogikeun jasa sadinten kanggo pamariksaan, pangiriman laporan énjing-énjing, sareng apdet langsung.

Transparansi
Kaluar téknologi canggih ngamungkinkeun urang ngawaskeun pagawéan dina lokasi sacara langsung sareng masihan eupan balik gancang nalika diperyogikeun.

Integritas
Pangalaman industri anu beunghar masihan kami wawasan kana sadaya "trik" anu dilarapkeun ku panyadia pikeun motong biaya aranjeunna.