Pangaweruh pamariksaan

  • Pamariksaan bahaya umum pikeun cocooan barudak

    Dolanan dipikaterang salaku "sahabat anu pangdeukeutna pikeun barudak". Nanging, kaseueuran jalma henteu sadar yén sababaraha cocooan ngagaduhan bahaya kaamanan anu ngancam kasihatan sareng kasalametan barudak urang. Naon tantangan kualitas produk konci anu dipendakan dina uji kualitas kaulinan barudak? Kumaha...
    Maca deui
  • Pentingna pamariksaan kualitas pikeun produk perusahaan

    Pentingna pamariksaan kualitas pikeun produk perusahaan Manufaktur tanpa pamariksaan kualitas sapertos leumpang kalayan panon anjeun ditutup, kumargi mustahil pikeun nangkep status prosés produksi. Ieu pasti bakal ngakibatkeun panyingkiran anu diperyogikeun ...
    Maca deui
  • Pamariksaan kualitas

    Jasa inspeksi, ogé dikenal salaku pamariksaan pihak katilu atanapi ékspor sareng impor inspeksi, mangrupikeun kagiatan pikeun mariksa sareng nampi kualitas pasokan sareng aspek-aspek anu sanés tina kontrak dagang atas nama klien atanapi anu mésér dina pamundutna, dina raraga ka che ...
    Maca deui
  • Standar Pamariksaan

    Produk anu rusak anu dipanggihan salami pamariksaan disebarkeun kana tilu katégori: Kritikal, cacat utama sareng minor. Kalemahan kritis Produk anu ditolak dituduhkeun dumasar ...
    Maca deui
  • Pamariksaan listrik leutik

    Carger tunduk kana sababaraha jinis pamariksaan, sapertos penampilan, struktur, panyiri, kinerja utama, kaamanan, adaptasi kakuatan, kasaluyuan éléktromagnétik, sareng sajabana Penampilan carjer, inspeksi struktur sareng panyiri ...
    Maca deui
  • Inpormasi ngeunaan pamariksaan perdagangan luar negeri

    Pamariksaan perdagangan luar nagri langkung ti biasa pikeun anu kalibet dina ékspor perdagangan luar negeri. Éta sacara lega dipeunteun sahingga diterapkeun salaku bagian penting dina prosés perdagangan luar negeri. Janten, naon anu kedah urang perhatoskeun nalika sacara khusus ngalaksanakeun pamariksaan perdagangan luar negeri? Kadieu y ...
    Maca deui
  • Pamariksaan tékstil

    Nyiapkeun pamariksaan 1.1. Saatos lambaran negosiasi bisnis dileupaskeun, diajar ngeunaan waktos manufaktur / kamajuan sareng nyayogikeun tanggal sareng waktos kanggo pamariksaan. 1.2. Kéngingkeun cekapan awal tina ...
    Maca deui
  • Pamariksaan klep

    Ruang lingkup pamariksaan Upami henteu aya barang tambihan sanés anu ditetepkeun dina kontrak mesen, pamariksaan pembeli kedah diwatesan ku ieu di handap:
    Maca deui